If you are interested in applying for this event, please make sure you are logged in to do so.

Fifth South-Slavic conference

Game:Magic The Gathering
Region:Europe - East
Location:Caffe bar Monaco (ETF), Kneza Trpimira 2 b, Osijek, Osijecko-baranjska zupanija
Additional Event URL: https://apps.magicjudges.org/events/12680/
Date/Time (Europe/Zagreb):Date(s) - 2020 Apr 18
12:00 pm - 10:00 pm
Date/Time (Europe/Zagreb):Date(s) - 2020 Apr 18
12:00 pm - 10:00 pm
Format:Other
Categories:Judge Conference
Event Image

POSTPONED UNTIL LATER DATE

Hello Judge friends!

We would like to invite you to our fifth South-Slavic conference. Everyone is welcome to join us, however all of the seminars will be on Serbian and Croatian language and further description will be written in those languages. If you are able to understand the description, you shouldn’t have too much trouble participating in the seminars. This will be Judge Academy sponsored event.

LOKACIJA
Caffe bar Monaco (ETF), Kneza Trpimira 2 b, Osijek

PRIJEVOZ
Troškovi prijevoza nisu uključeni u ovu konferenciju, ali ako dolazite vlakom ili autobusom do Osijeka moći ćemo organizirati da vas prevezemo do mjesta konferencije, naravno pod uvijetom da se ranije javite organizatoru.

SEMINARI
Ako ste zainteresirani da održite seminar na konferenciji, napišite to prilikom prijave uključujući i nekoliko tema o kojima biste predavali, te ih navedite redoslijedom od one koju bi najdraže održali. Izbor tema će se održati naknadno, a sve potencijalne prezentatore ćemo posebno kontaktirati i dogovoriti se oko teme i vremena do kada prezentacija mora biti završena. Svaki prezentator dobiva extra paket foilova kao kompenzaciju za trud.

RASPORED
12:00 – Prva prezentacija
12:45 – Druga prezentacija
13:30 – Treća prezentacija
14:15 – 14:45 – Pauza
15:45 – Četvrta prezentacija
16:45 – Peta prezentacija
17:30 – Šesta prezentacija
18:15 – Završna riječ i pitanja

18:30 – Večera, opuštanje, druženje

FOILOVI
Da bi ste dobili foilove morate se prijaviti za konferenciju preko ove stranice ili Judge Academy portala, i morate biti član Judge Academy.
Za ovu konferenciju će se dobivati standardni paket minus 1 foil koji će se iskoristiti za pokrivanje svih troškova konferencije, smještaja, hrane i pića. A ako netko neželi da mu se uzme foil može taj isti iznos platiti u novcu prije konferencije.

SMJEŠTAJ
Smještaj je uključen za sve prijavljene sudce.

VEČERA
Organizirati će se večara za sve sudionike, a svi troškovi su pokriveni tako da se potpuno opustite i družite radi stvaranja što bolje atmosfere.

DODATNE AKTIVNOSTI
Idući dan organizirati ćemo turnire.

DODATNE INFORMACIJE
Nastojati ćemo organizirati ovu konferenciju tako da osim financiranja Vašeg dolaska sve ostalo bude uključeno u onaj 1 foil koji će pokriti sve troškove. Znači nećete se morati brinuti za smještaj te klopu i cugu na konfernciji. Sve dodatne informacije ćemo objaviti ovdje.

U nedjelju nakon konferencije biti će organiziran turnir, o formatu kasnije i na drugom mjestu.

If you are interested in applying for this event, please make sure you are logged in to do so.

Accurate information is the responsibility of the tournament organizer for each of their respective events. If you have any questions or concerns please contact the organizer directly.