If you are interested in applying for this event, please make sure you are logged in to do so.

Zagreb Mini Conference

Game:Magic The Gathering
Region:Europe - East
Location:IGRAONICA CARTA MAGICA, FRANKOPANSKA 22, ZAGREB
Additional Event URL: https://apps.magicjudges.org/events/12596/
Date/Time (Europe/Zagreb):Date(s) - 2020 Feb 22
05:00 pm - 11:00 pm
Date/Time (Europe/Zagreb):Date(s) - 2020 Feb 22
5:00 pm - 11:00 pm
Format:Other
Categories:Judge Conference
Event Image

Hello Judge friends!

We would like to invite you to our first Zagreb Mini Conference! Everyone is welcome to join us, however all of the seminars will be in Croatian language and further description will be written in Croatian as well. If you are able to understand the description, you shouldn’t have too much trouble participating in the seminars. 🙂

LOKACIJA

Igraonica Carta Magica (prostor bivšeg dućana) , Frankopanska 22, 10000 Zagreb, Hrvatska

PRIJEVOZ

Ako dolazite u Zagreb samo zbog konferencije, prostor se nalazi u srcu grada i toplo preporučamo da ne dolazite autom, već da auto ostavite u nekoj od garaža ili u drugoj parkirnoj zoni a do mjesta zbivanja se ili prošetate ili sjednete na tramvaj te dvije-tri stanice.

SEMINARI

Za prvu konferenciju neće biti prijava za održavanje seminara i izbor seminarskih tema, ako se konferencija pokaže uspješnom za sljedeću ćemo organizirat i tu opciju.

RASPORED

Očekivani početak konferencije je za 17:00 sati.
17:30 – 18:30 prvo predavanje
18:30 – 19:30 drugo predavanje
19:30 – 21:00 panel i razgovor o novostima i problemima u communityu.
21:00 – 23:00 opuštanje uz pivo i casual EDH ako za isto bude interesa 🙂

FOIL SUPPORT

Ako sve prođe po planu svi sudionici konferencije bi trebali dobiti judge promice, ukoliko su certificirani i aktivni Judge Academy suci i prijave se na vrijeme za event.

DODATNE INFORMACIJE

Rok za prijavu na konferenciju je 07. veljače 2020. godine. Svi naknadno prijavljeni suci naravno mogu sudjelovati na konferenciji ali neće biti u mogućnosti dobiti judge foilove. Za vrijeme konferencije biti ćemo smješteni u prizemlju Igraonice, u koju se slobodno mogu unositi hrana i piće pa ne bi trebalo biti ni gladi ni žeđi. Poslije 21:00 sat, i kraja planiranog programa možemo naručiti neku okrepu i nastaviti se družiti dok nas bude volja.
U zadnjih nekoliko mjeseci naša je zajednica dobila jako puno novih članova, level 1 sudaca i ova je konferencija organizirana kako bi se ljudi međusobno upoznali, dobro proveli ali u krajnjoj liniji nešto i naučili 🙂
Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno me kontaktirajte ili putem e-maila: sivi.ptic@gmail.com ili putem društvenih mreža: Stjepko Petrušić

Accurate information is the responsibility of the tournament organizer for each of their respective events. If you have any questions or concerns please contact the organizer directly.