Region
Europe - North

Additional Event URL
https://www.svenskamagic.com/artiklar/index.php?ID=2103

For questions, contact:
lernhage@gmail.com
Organizer Profile

Date/Time (Europe/Stockholm)
Date(s) - 2021 Nov 05
All Day

Format
Multi-format

Categories
Convention

Välkommen till BSK nr38.

 

Efter en lång pandemi är magicsverige äntligen på väg att vakna till liv igen. Helgen den 5-7 november, all helgona, kommer BSK att hållas traditionsenligt. Vi kommer givetvis behöva en del folk som gör magicdelen av konventet fantastisk!

 

Fredag + Söndag

Fredag & söndag spelas uteslutande i Regular REL. Vi behöver en domare som är bekväma med att hålla i små event. Du kan söka för en dag eller båda, beroende på vad du vill spela själv.

Fredagen kommer att innehålla en del uppsättning av bord, bordsnummer osv.

Lördagen kommer att innehålla en del ihopplockning av bord ovh grovstäd.

Det kommer att finnas folk på plats som har koll på och hjälpa till med uppställning och städning, men vi behöver komma iordning så fort som möjligt.

 

Lördag

Legacy SM: spelas i Competetive REL.

Vi söker både HJ & flera FJ för detta. DU kan söka även om du inte är bekant med Comp. REL, vi har som mål att vara tillräckligt många för att kunna hjälpa dig med en första omgång. Notera gärna din erfarenhet med Comp REL i din ansökan så att vi kan balansera upp dagen för att alla ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Vi kommer även att utse personer som har ansvar över Deckcheks & Stream. Om du är intresserad eller nyfiken på något av dessa så hör gärna av dig.

Side events:

Alla andra turneringar spelas i Regular REL. Vi behöver en person som har ansvar över dessa (du kan givetvis ta hjälp av domare från Legacyn). Du kan givetvis starta dagen med att döma Legacyn och sedan gå över till övriga events.

 

 

Saknar domarlicens?

Du är välkommen att söka in! Vi vet att det finns en hel del potential och erfarenhet bland alla som valt att inte gå över till Judge Academy. Så långt det är möjligt kommer vi att försöka ta tillvara på alla domare, vare sig man har en JA licens eller inte.

 

Intresserad av domarskap hoss SvM?

Du är givetvis välkommen att söka även om du inte arbetat som domare tidigare. Vi ser gärna nya ansikten som vill vara med och driva SvMs event frammåt. Trivs du och vill fortsätta jobba på våra events? Underbart! Känner du att det inte riktigt är något för dig just nu? Perfekt, då vet du mer om dig själv (och vi hoppas på att vi inte skrämt bort dig).

 

Välkommen att söka in. Notera som sagt gärna dina preferenser i ansökan så gör vi vårat bästa för att skapa ett så bra schema som möjligt för alla.

Read More

Apply to this Event

If you are interested in applying for this event, please make sure you are logged in to do so.

If you are interested in applying for this event, please make sure you are logged in to do so.

Accurate information is the responsibility of the tournament organizer for each of their respective events. If you have any questions or concerns please contact the organizer directly.